Fotokaarten bij Fotokaarten

Laat ons weten wat je wil, reageer!

Een ander formaat kaarten? Nieuwe versieringen of achtergronden?
Heb je een aan-, of opmerking, een suggestie waarmee we onze website of kaarten verder kunnen verbeteren? We zijn heel erg benieuwd!
Reacties worden niet direct geplaatst. Is je reactie erg specifiek, dan nemen we contact met je op per e-mail. Voor vragen over je bestelling kun je beter een e-mail sturen.

Reacties (12)

Reactie van: Caroline
Kan een postkaart op een feestelijk glinsterend papier of niet? Zo ja, hoeveel is de meerprijs?
Fotokaarten:
We zullen u per e-mail ook antwoord geven. Op het moment hebben we nog geen keuze uit verschillende papiersoorten. Op de nieuws-pagina maar ook op andere plaatsen als ons weblog en onze FB-pagina zullen we zodra we die keuze bieden daar aandacht aan besteden.
Reactie van: Dagmar
Ik zou graag ook tekst op de linker kant van de binnenkant zetten Hoe moet dat of kan dat niet?
Fotokaarten:
Beste Dagmar, bij onze vouwkaarten kan je zowel op de rechter, als de linkerkant teksten en foto's plaatsen. In stap 4 vindt je onder de afbeelding van je kaart de knoppen: plaats extra tekstblok en plaats extra foto. Klik je binnen de stippellijn, dan kan je het tekstvlak neer zetten waar je maar wilt. Het zelfde geldt voor de foto's. Het is trouwens ook de manier waarop je de tekst op je kaart extra aantrekkelijk kan maken als je de tekst opbouwt uit losse tekstblokken. Ieder tekstblok kan namelijk een eigen lettertype, tekstkleur of tekstgrootte hebben. Kom je er niet uit, dan kan je ons natuurlijk even bellen.
Reactie van: Leonie
graag meer versieringen van wilde dieren (leeuwen tijgers olifanten etc.) Ook om over een foto heen te gebruiken als omlijsting van een gezicht (gezicht met rondom de manen van een leeuw). Graag ook tractors, loaders, auto's toevoegen als plaatje.
Fotokaarten:
Bedankt voor uw tips. Met de dieren gaan we meteen aan de slag en ook de auto's en tractors zullen we toevoegen.
Reactie van: Wieke
Ik zou graag de gemaakte kaart per stuk willen kunnen bestellen in plaats van minimaal tien stuks.
Fotokaarten:
Bedankt voor uw reactie,
We hebben natuurlijk porefkaarten en geadresseerde kaarten die per stuk te bestellen zijn, maar daar staat het adres van de ontvanger op gedrukt. Enkele kaarten zonder opdruk zijn logistiek moeilijk en omdat alle kosten die bij een setje verdeeld worden over meerdere kaarten (denk aan betaalkosten en verzendkosten) nu de prijs van 1 kaart bepalen, worden ze ook behoorlijk duur. We zijn aan het puzzelen maar een goede en betaalbare oplossing hebben we nog niet.
Reactie van: aagje boersen
Ik maak schilderijen welke ik op een fotokaart plaats voor een mooie kaart.

De leukste creaties kan ik zo maken.
De kleuren zijn dan ook heel mooi.
Nu zou het fijn zijn als ik op de achterkant, in kleine lettertjes, mijn naam, e.mail en website kan vermelden.
Ik gebruik wel eens een stempeltje maar dat wordt meestal slordig.

Vriendelijke groet Aagje
Fotokaarten:
Bedankt voor u reactie.
Hier moeten we even over nadenken. Door de manier waarop de kaarten nu verwerkt worden, moet de achterkant leeg blijven en een aanpassing daarvan lijkt eenvoudig maar is nogal ingrijpend. We komen erop terug. We zien geregeld dat mensen die fotokaarten van kunstwerken maken, de naamsvermelding op de linker-binnenkant zetten. Misschien is dit voorlopig ook een oplossing voor u.
Reactie van: Mirella van der Beek
Niet alle versieringen die op de voorkant staan kunnen ook aan de binnenzijde van de dubbele kaarten gebruikt worden, kunnen jullie dit veranderen zodat alle versieringen op alle kanten te gebruiken zijn?
Fotokaarten:
Bedankt voor uw reactie,
Door de manier waarop de site is ogezet hebben we voor de voorkant versieringen per thema maar voor de achterkant is er maar een verzameling versieringen. Daardoor is de ruimte beperkt. Sinds kort hebben we blader-knopjes toegevoegd bij de versieringen op de achterkant waardoor we meer plaats hebben. We zullen kijken of we dat kunnen uitbreiden zonder dat het onduidelijk wordt.
Reactie van: Manon
Graag zou ik de fotokaarten als extra optie ook graag in het mat als voorkant willen zien i.p.v. Alleen maar glanzend. En meer versieringen voor bruiloft
Fotokaarten:
Bedankt voor uw reactie,
we zullen de matte afwerking komende week met de drukker bespreken. We komen erop terug. We zetten de extra versieringen voor trouwkaarten alvast in de planning.
Reactie van: Patricia
Ik zou heeeeel blij zijn met een fotokaarten app op de Ipad!
Fotokaarten:
Bedankt voor uw reactie en uw suggestie. We zijn druk bezig maar voor het zover is, kan het nog wel even duren. Nog even geduld dus.
Reactie van: familie de Zwart
Ik zou de binnenkant van de gevouwen kaart graag een kleurtje geven maar niet grijs liever blauw of groen maar ik kan dat niet vinden of kan dat niet Dan wil ik dat graag

mvgr fam de zwart
Fotokaarten:
Geachte familie de Zwart,
u kunt de binnenkant van een gevouwen kaart een kleur geven. Bij de achtergronden vindt u een effen grijs vlakje maar als u daarop klikt, zult u zien dat u uit 78 kleuren kan kiezen (waaronder natuurlijk ook groen en blauw). Komt u er niet uit, bel of e-mail ons dan even.
Reactie van: Anne V.
Kan ik bij jullie ook een foto op canvas krijgen van mijn kaart? Wat kost dat dan?
Fotokaarten:
Geachte Anne V.
We zijn helemaal gespecialiseerd in fotokaarten en daarom kun je bij ons geen foto op canvas bestellen. Wel kunnen we je van de kaarten die je bij ons besteld hebt, een grote afbeelding van de voorkant sturen zodat je er ergens anders een canvasprint mee kan maken. ALs u ons een e-mail stuurt met het nummer van uw bestelling, sturen we u de grote afbeelding toe.

Doe mee

We zijn benieuwd naar je suggesties en tips. Heb je een heel specifieke opmerking of heb je een vraag over je bestelling, stuur ons dan een e-mail. De naam die je bij je reactie plaatst is zichtbaar op de site, je e-mailadres niet. We gebruiken je e-mailadres alleen als het nodig is om contact met je op te nemen in verband met je reactie.
(wordt niet getoond)
 
1000
Captcha
Refresh
 
Enter code:
 
-